Duyurular

OPTOMEKATRONİK ARAŞTIRMA LABORATUVARI HİZMET ALIMI İŞİ İHALESİ / NIR Cameras Tender

ODA PROJESİ YAKIN KIRMIZI ÖTESİ ASTRONOMİK KAMERALAR ALIM İŞİ İHALESİ / NIR Cameras Tender

DAG PROJESİ BİTİRME İŞLERİ İHALESİ

DAG PROJESİ ENERJİ NAKİL HATTI VE ELEKTRİK İŞLERİ İHALESİ

OPTOMEKATRONİK ARAŞTIRMA LABORATUVARI MİMARLIK VE MESLEKİ KONTROLLÜK HİZMET ALIMI

DAG PROJESİ TRAFO MAL ALIMI İŞİ

DAG PROJESİ JENERATOR MAL ALIMI İŞİ

DAG PROJESİ ÇELİK VE BETONARME KARKAS İLE DOLGU İŞLERİNE AİT TAMAMLAMA İŞİ

Üniversite öğrencileri, lisans derslerinde öğrendikleri teorik bilgilerin alanlarındaki veya özel konulardaki uygulamalarını, uygulama yerinde görme ve bu alanlardaki profesyonellerin, bilgileri hayata geçirmesine tanık olma ve deneyim kazanma şansını ATASAM'ın farklı birimlerinde veya projelerinde staj yaparak bulabilmektedirler. ATASAM'da staj yapılabilen alanlar veya konular:
  • Astronomi
  • Optik Aygıtlar
  • Proje Yönetimi
  • İdari-Mali İşler.
ATASAM'da staj yapmak isteyenler, başvuru formu, özgeçmiş, nüfus cüzdanı fotokopisi, çalışabilir sağlık raporu ve niyet mektubu ile " atasam@atauni.edu.tr " e-posta adresine ön başvuru yapabilirler.

ATASAM Müdürlüğü