etkinlikler_sempozyum

Düzenlenen Etkinlikler

Katılınan Etkinlikler

• III. Uluslararası Uzay Ekonomisi, Hukuku ve Bilimleri Sempozyumu (ISSELS)
  • 4 – 5 Mayıs 2023

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi, Hukuk Fakültesi ve Gözlemevi Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliği ile 4-5 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “Uzay Ekonomisi, Uzay Hukuku ve Uzay Bilimleri Sempozyumu” İstanbul Üniversitesi Rektörlük Binasında düzenlenecektir. (III. Uluslararası Uzay Ekonomisi, Hukuku ve Bilimleri Sempozyumu (ISSELS))

• Uzaktan Algılama ve/veya Coğrafi Bilgi Sistemleri (UZAL CBS 2022)
  • İki yılda bir düzenlenen, ülkemizdeki Uzaktan Algılama ve/veya Coğrafi Bilgi Sistemleri alanında faaliyet gösteren akademisyen, kamu ve özel sektör çalışanlarını bir araya getiren, bilgi ve deneyim paylaşımına olanak sağlayan UZAL-CBS Sempozyumuna ATASAM olarak katılım sağladık.

• KUTUPTA UZAY BİLİMLERİ
  • 10 Mart 2022 19.00

• UZAY EKONOMİSİ, UZAY HUKUKU VE UZAY BİLİMLERİ SEMPOZYUMU [Video]
  • 29 – 30 Mayıs 2021

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi, Hukuk Fakültesi ve Gözlemevi Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliği ile 29-30 Mayıs 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “Uzay Ekonomisi, Uzay Hukuku ve Uzay Bilimleri Sempozyumu” İstanbul Üniversitesi Rektörlük Binası Doktora Salonunda düzenlenecektir.

Kovid-19 salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında sempozyuma çevrimiçi katılım seçeneği de sunulacak olup; sempozyumu takip etmek isteyenler ise İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi youtube kanalı üzerinden canlı olarak izleyebilecektir.

Sempozyumda sunulan tebliğlerin yer alacağı elektronik bir kitap, İstanbul Üniversitesi Yayınevi tarafından yayınlanacaktır.”